Järvloppet 1-9-18

Vill först och främst tacka alla löpare som var med på Järvloppets olika distanser i år (2017). Drygt 350 löpare deltog på seniordistanserna vilket är det högsta deltagarantalet sen vi startade 2015😊

Nästa års Järvlopp går av stapeln 1 september 2018. Precis som tidigare år så kör vi seniordistanserna Järvmilen (11 km), Järvloppet (21 km) och Järv-Ultran (53 km). ”Bergsgeten” – det vill säga Stravasegmentet Trappstigen kommer vara en deltävling även nästa år. Utöver det så har vi Lilla Järvloppet med en distans för barn t.o.m. 7 år och en distans med tidtagning för barn från 8 år.

Start och målgång kommer precis som i 2017 års upplaga ske ovanför Bergshotellet.

Föranmälan till samtliga distanser öppnar 24/11

Vi från arrangörsstaben vill också tacka för all feedback vi fått under tävlingarna. Feedback är viktig för oss så att vi kan fortsätta utveckla tävlingen. Vi lyssnar på er och till nästa Järvlopp så kommer det bland annat att finnas bemannad och bevakad inlämning av väskor och värdesaker samt att banmärkningen kommer att utökas, särskilt vid start och målgång.

NYHET! Istället för föreläsning kvällen innan Järvloppet så kommer vi i år, efter loppet, köra en storstilad After-run på Bergshotellets veranda.